Tusken 5 en fierder

5enfierder@gmail.com
Willy van den Bosch-Elzinga
Veerkracht​

In mijn werk spelen de fases van het leven een rol.

Ik maak divers werk wat ontstaat vanuit emoties en de fasen in mijn leven of uit het materiaal zelf.

De lijnen en structuren uit de natuur inspireren mij enorm. Vooral de overeenkomsten tussen mens en natuur. Hoe kan ik mijn emoties en mijn fasen van mijn leven weergeven met de natuur om mij heen? Het is fascinerend om te ontdekken hoeveel de natuur en de mens met elkaar zijn verweven.

De storm in de natuur en de storm binnen in jezelf, maar ook de stilte erna.

De technieken en materialen die ik gebruik zijn heel divers. Het liefst werk ik met verschillende materialen en kijk  dan wat die voor mij doen.  Lekker ” prutse” en zien wat daaruit komt. Wat kan ik ermee? Geeft het weer wat ik zeggen wil? Wat ik wil laten zien?  Het ‘scheppen”, het maken,  de weg naar het eindwerk toe is  boeiend en interessant! Ik ben altijd nieuwsgierig hoe het gaat worden.

Het werk wat ik maak kan heel verschillend zijn. Dit hangt af van wat ik meemaak en hoe ik daarin sta.